Zwangerschap

Je bent zwanger.
En dan?

Je bent zwanger, gefeliciteerd! Je gaat een bijzondere, maar ook spannende periode tegemoet. Wij begeleiden je graag in deze periode en hopen te mogen bijdragen aan een mooie beleving van de zwangerschap.

Het begin van je zwangerschap is een spannende tijd en mogelijk heb je veel vragen. Tijdens de eerste controle zal ruime tijd worden genomen om deze vragen te beantwoorden. Wanneer je voor die tijd ongerust bent of vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op.

Zodra je zwangerschapstest positief is, kun je je aanmelden bij onze praktijk. Via inschrijven, is het mogelijk het aanmeldformulier in te vullen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen om een afspraak in te plannen voor een echo en een intake. Het is ook mogelijk om je telefonisch aan te melden door op werkdagen van 09:00 uur – 13:30 uur te bellen naar 0591-740020 of stuur een mail naar contact@vollemaan.info.

Waarom Volle Maan?

Omdat een zwangerschap zo’n bijzondere en kwetsbare periode is, krijg je bij ons alle tijd en ruimte die nodig is om je van de juiste informatie te voorzien.

Een zorgeloze zwangerschap, dat is waar we je graag bij helpen.

Kleinschalig

We leveren verloskundige zorg op een kleinschalige en betrokken manier. 

Persoonlijke aandacht

We willen je graag beter leren kennen. We nemen uitgebreid de tijd om al je vragen te beantwoorden, dat kan onder andere tijdens onze spreekuren.

Thuis of in het ziekenhuis

Keuzevrijheid staat voorop bij Volle Maan. Jij bent zwanger, dus jij bepaalt waar en hoe je wilt bevallen. Met onze begeleiding kan dat zowel thuis als in het ziekenhuis

Alles onder één dak

Onze praktijk zit in het Gezondheidscentrum De Blokken in Klazienaveen. Een centrale plek waar je met alle vragen op het gebied van welzijn en gezondheid terecht kan